Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre
- 200 g de blancs de poireau, émincés finement
- 80 g de riz basmati
- 2 brins d'estragon frais
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g d'escalopes de poulet, coupées en petits dés
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe asiatique au bœuf
35min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe de poulet au citron vert
35min
Soupe chinoise au bœuf
1h 15min
Soupe aux nouilles chinoises
45 min
Soupe de poulet à la citronnelle
35min
Consommé de bœuf
35min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe à l'ail
40min
Soupe de laitue
35min