Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 59.8 g
- Tłuszcz
- 36.1 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 Min
Façon thaïe
25 min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35min
Cidre chaud aux épices
Brak ocen
Pesto-tomates confites
15 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Curry de noix de cajou
1 godz. 15 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Burritos de poulet, sauce chipotle
40min
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50 Min