Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
beef partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)500 - 600 g
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves1
-
fresh coriander roots and stems included5 sprigs
-
brown onions (approx. 360 g), cut into halves2
-
garlic cloves4
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, adjust to taste4 - 6
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
3237 mg
Białko
169.9 g
Kalorie
8046.8 kJ /
1915.9 kcal
Tłuszcz
72.4 g
Błonnik
62.9 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
112.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Easy satay chicken
40 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Chilli con carne
40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Rice salad
1 godz.
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Thai red chicken curry
30 min