Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in tomato sauce (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic clove1
-
lean beef mince300 g
-
lean pork mince300 g
-
breadcrumbs30 g
-
dried basil¼ tsp
-
dried sage¼ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Tomato sauce
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
red wine50 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
tomato paste50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1595.1 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
1973.2 kJ /
469.8 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Meat stock paste
45 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Pork san choy bau
25 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Chicken and sweet corn soup
30 Min