Urządzenia i Akcesoria
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
cured ham (e.g. prosciutto), cut into pieces (1 cm)100 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)100 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
salt½ tsp
-
dried oregano (optional)½ tsp
-
water600 g
-
dried pasta (e.g. penne or any other similar short pasta)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1206.8 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
2547.6 kJ /
606.6 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
70.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Chilli con carne
45 min
Mashed potatoes
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.