
Urządzenia i Akcesoria
Thai red chicken curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
cornflour2 tbsp
-
fresh kaffir lime leaves3
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to taste20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479.8 kcal /
2015.3 kJ
Białko
34.9 g
Tłuszcz
30.1 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1158.9 mg