Urządzenia i Akcesoria
Thai red chicken curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
cornflour2 tbsp
-
fresh kaffir lime leaves3
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to taste20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1158.9 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
2015.3 kJ /
479.8 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy satay chicken
40min
Thai-style fish cakes
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Chilli con carne
45min
Thai red curry paste
15min
Chicken pad thai
55min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Quick massaman beef curry
40min
Thai red pork curry
35min
Thai green chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min