Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred (optional)
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 1 carrot, peeled and cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes (see Tips)
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- multigrain tortillas, baked and broken into chips, to serve (see Tips)
- sour cream, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2234.2 kJ / 532 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 10.4 g
Alternatywne przepisy
Easy satay chicken
40min
Quick massaman beef curry
40min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Mexican cottage pie
1h 30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli con carne
45min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Chicken jalfrezi
1h 50min
Quick chicken curry
35min
Beef ragu
1h 25min