Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred (optional)1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)1
-
carrot peeled and cut into pieces (1 cm)1
-
tomato paste60 g
-
canned tomatoes (see Tips)400 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
beef mince500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
multigrain tortillas baked and broken into chips, to serve (see Tips)
-
sour cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2234.2 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
10.4 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Easy satay chicken
40 min
Chilli con carne
45 min
Beef stroganoff
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Thai red chicken curry
30 min