Chilli con carne
TM5 TM6

Chilli con carne

4.2 (355 ocen)

Składniki

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred (optional)
  • 2 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp sweet paprika
  • 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
  • 1 carrot, peeled and cut into pieces (1 cm)
  • 60 g tomato paste
  • 400 g canned tomatoes (see Tips)
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 500 g beef mince
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • fresh coriander, leaves only, for garnishing
  • multigrain tortillas, baked and broken into chips, to serve (see Tips)
  • sour cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2234.2 kJ / 532 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
41.3 g
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
10.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy