Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred (optional)1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)1
-
carrot peeled and cut into pieces (1 cm)1
-
tomato paste60 g
-
canned tomatoes (see Tips)400 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
beef mince500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
multigrain tortillas baked and broken into chips, to serve (see Tips)
-
sour cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2234.2 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
10.4 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Easy satay chicken
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chilli con carne
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Quick chicken curry
35 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min