Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut chicken curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)700 g
-
olive oil2 tsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing1 - 2
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
689.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1368.8 kJ /
325.8 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1h
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Chicken in yoghurt
30min
Chicken korma
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai red chicken curry
30min