Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 450 g de fèves, surgelées
- 200 g de courgettes, coupées en dés
- 200 g de tomates, coupées en dés
- 600 g d'eau
- 5 feuilles de menthe fraîche
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe paysanne express
45 min
Soupe de haricots blancs
20 min
Bouillon de légumes parfumé
45 min
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Potage au poireau
30min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Soupe à l'orientale
12h 30 min
Potage Saint-Germain
45 min
Crème de lentilles corail
35min