Urządzenia i Akcesoria
Bouillon d'asperge vitaminé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
1 orange bio de préférence
-
1 pincée de sel de céleri1 pincée de sel marin gris
-
300 g d'asperges vertes crues
-
400 g d'eau
-
1 pincée de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
162 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Détox
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Velouté d'asperge
30 min
Soupe au chou
45 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Soupe d'artichaut à la menthe
10 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Crème de carotte
30 min
Velouté du potager
15 min
Potage au poireau
30 min