
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de fenouil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
25 g de beurre
-
1 branche de céleri coupée en morceaux
-
800 g de bulbes de fenouil coupés en morceaux
-
150 g de pommes de terre coupées en dés
-
1 cube de bouillon de légumes
-
800 g d'eau
-
2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 - 4 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
112 kcal /
466 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja