
Urządzenia i Akcesoria
Soupe froide pomme-betterave
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
65 g d'oignon coupé en deux
-
15 g de beurre
-
300 g pommes granny-smith coupées en quatre
-
600 g betteraves cuites, coupées en cubes, et quelques lamelles pour la finition
-
300 g d'oranges pelées à vif
-
200 g de yaourt au lait de brebis
-
100 g de lait de coco
-
60 g de jus de citron
-
150 g de jus d'orange
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
308 kcal /
1291 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja