Urządzenia i Akcesoria
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)cod fillets, skinless (200 g each)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
white wine50 g
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1399 mg
Białko
45 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min