Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Prawn Saganaki
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min