Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Rice
30 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Beef Fajitas
1 godz.
Pepper and Salami Sauce
45 min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min