Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Pulled Pork Rolls
30 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min