Urządzenia i Akcesoria
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
mixed fresh mushrooms (brown and white), sliced400 g
-
soy sauce10 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnish3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
white wine40 g
-
pearl barley250 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1498 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine Bhurta
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Portuguese Leeks
45 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min