Urządzenia i Akcesoria
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
mixed fresh mushrooms (brown and white), sliced400 g
-
soy sauce10 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnish3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
white wine40 g
-
pearl barley250 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1498 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Pumpkin Soup
35 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom Risotto
30 min