Urządzenia i Akcesoria
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
mixed fresh mushrooms (brown and white), sliced400 g
-
soy sauce10 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnish3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
white wine40 g
-
pearl barley250 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1498 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 h 15 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 h
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 h
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 h 15 min
Minestrone
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mushroom Risotto
30 min