Urządzenia i Akcesoria
Salmon Fillets with Salsa Verde
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2011 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min