
Urządzenia i Akcesoria
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Putenbrust in Würfeln (1 cm)250 g
-
Honig15 g
-
körniger Senf40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Möhren in Stücken200 g
-
Wasser370 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Basmati-Reis125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
449 kcal /
1876 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

High five
7 Przepisów
Niemcy
Niemcy