Bœuf coco

Bœuf coco

3.8 109 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g de gingembre frais
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux (3 cm)
  • 400 g de lait de coco
  • 1 c. à soupe de coriandre en poudre
  • 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • quelques feuilles de coriandre fraîche pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749.8 kcal / 3115 kJ
Białko 61.3 g
Tłuszcz 52.3 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 25.8 g
Sód 385.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...