
Urządzenia i Akcesoria
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
50 g de beurre
-
500 g de blancs de poireau
-
½ c. à café rase de cardamome en poudre
-
100 g d'eau
-
100 g de vin blanc
-
2 c. à soupe de farine de blé
-
4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
du sel
-
du poivre moulu
-
5 brins de ciboulette fraîche ciselés
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
373 kcal /
1561 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja