Tortiglioni risottati salsiccia e funghi

Tortiglioni risottati salsiccia e funghi

3.9 268 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di scalogno
    30 g
  • di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
    280 g
  • di funghi misti secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
    70 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di acqua
    600 g
  • di pasta secca tipo tortiglioni di ottima qualità
    350 g
  • di panna da cucina
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 632 kcal / 2644 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 66.6 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...