Spaghettini aglio, olio e pomodorini

Spaghettini aglio, olio e pomodorini

4.7 241 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 320 g di spaghettini
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 rametto di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 467.3 kcal / 1955.3 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 64.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 730.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...