Pasta patate e speck

Pasta patate e speck

4.5 409 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck a cubetti
    80 g
  • di patate pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
    250 g
  • di acqua
    200 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino raso
  • di pasta secca corta
    350 g
  • sale a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 490 kcal / 2050 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 75.4 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...