Pasta al pomodoro

Pasta al pomodoro

4.4 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di cipolla
    50 g
  • di pomodori perino tipo San Marzano in quarti (vedere consigli)
    400 g
    400 g di polpa di pomodoro, a pezzi
  • di pasta secca corta
    320 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 248 kcal / 1037.3 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 92.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...