Urządzenia i Akcesoria
Pasta e fagioli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
6 portions
Składniki
-
dried borlotti beans (see Tips)150 g
-
water plus extra to soak1950
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)100 g
-
onion (150 g), cut into pieces1
-
tomato cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded and cut into halves1
-
speck cut into cubes (1 cm)200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
tomato passata200 g
-
sea salt to taste
-
ditalini pasta200 g
-
kale roughly chopped1 - 2 stalks
-
dried chilli flakes to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
963.8 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1498.2 kJ /
356.7 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Gnocchi tricolore
35 min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Ribollita
50 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min