
Urządzenia i Akcesoria
Soula's Spanakopita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 portions
Składniki
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
230.8 kcal /
965.6 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
28.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
290.2 mg