Urządzenia i Akcesoria
Soula's Spanakopita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 portions
Składniki
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
290.2 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
965.6 kJ /
230.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple strudel
1 godz. 20 min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Mulled white wine
15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Basil pesto
10 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Filo spinach slice
55 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min