Urządzenia i Akcesoria
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Tequila kiwi smash
5 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
No fail mash potato
20 min