Urządzenia i Akcesoria
Melanzane parmigiana
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)2
-
salt for sprinkling
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)40 g
-
pine nuts40 g
-
bread of choice, torn into pieces40 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves8
-
canned whole tomatoes800 g
-
fresh basil leaves plus extra to serve20 - 25
-
fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
mixed leaf salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1033.2 kJ /
245.8 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min