Urządzenia i Akcesoria
Melanzane parmigiana
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)2
-
salt for sprinkling
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)40 g
-
pine nuts40 g
-
bread of choice, torn into pieces40 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves8
-
canned whole tomatoes800 g
-
fresh basil leaves plus extra to serve20 - 25
-
fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
mixed leaf salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1033.2 kJ /
245.8 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lentil moussaka
3h 30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Pasta alla puttanesca
35min
Pasta primavera
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mediterranean carrot fritters
1h
Vegetable lasagne
1h 35min
Israeli couscous salad
1h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h