Urządzenia i Akcesoria
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
900.7 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
99.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Coleslaw
10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Red onion relish
50 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Brown rice salad
40 min