Ceviche di tonno con vinaigrette al lime

Ceviche di tonno con vinaigrette al lime

4.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 3 fili di erba cipollina fresca a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
  • 4 g di pepe rosa in grani
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di zenzero in polvere
  • 50 g di gambo di sedano a rondelle
  • 200 g di mela Granny Smith sbucciata e a cubetti (1 cm)
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 400 g di tonno fresco a tocchetti (1-2 cm)
  • foglia di sedano a piacere
  • 1 lime le zeste

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 125.6 kcal / 525.6 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 0.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...