Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
TM5 TM6

Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 30 g di anacardi non salati
  • 5 g di finocchietto selvatico secco
  • 3 pomodori secchi a pezzi
  • 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
774 kJ / 185 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy