![Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b511d91b-db9a-4525-b82c-56ad4656e19b/Derivates/988aad63-6865-4fed-a9a1-5beaaa9a406f.jpg)
Wersje kompatybilne
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con le rane
1 Std. 30 Min
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1 Std. 40 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Pesto alla trapanese
20 Min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1u.
Pesto alla siciliana
15 Min
Granita di mandorle
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Granita di gelsi
15 Min