Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait au citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
500 g de lait entier
-
4 jaunes d'œufs
-
3 c. à soupe de sucre
-
le zeste de 2 citrons jaunes non traités finement râpé
-
750 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
866 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteaux de semoule aux raisins
5 Std. 15 Min
Paris-Deauville
12 Std.
Œufs au lait et à la vanille
5 Std.
Semoule au chocolat
50 Min
Crème dessert
15 Min
Flan pomme-cannelle
45 Min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Crème dessert au thym citron
30 Min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Œufs au lait au caramel
55 Min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min