Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 godz. 15 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 godz. 10 min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Pavlova mangue-kiwi
4ωρ. 10 λεπτ.
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 godz.
Gratin d'abricots au pralin
30 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Coulis de fruits
10 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30 min
Pannacotta aux myrtilles
4ωρ. 30 λεπτ.