Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Gelée de framboise
6 godz.
Coulis de fruits
10 dk
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10 min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Gelée de groseille
35 Min
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Chutney de figues
4h
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min