Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Beurre au gingembre et citron vert
10 min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Rochers coco
30min
Irish meatloaf
1 godz. 10 min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2h 25 min
Charlotte aux nectarines
7hod.
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Tuiles aux amandes
25min
Liqueur de whisky
2 godz.