Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée au pain d'épices
24 Std.
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 Std.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25min
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Calissons d'Aix
24 Std.
Saucisson au chocolat
6 Std. 25 Min
Foie gras de canard
72 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.