Urządzenia i Akcesoria
Îles flottantes, crème à la menthe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
500 g de lait
-
1 bouquet de menthe fraîche effeuillé
-
6 œufs
-
75 g de sucre en poudre
-
30 g de sucre glace
-
quelques gouttes de jus de citron
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Vin chaud aux agrumes
12 Std. 25 Min
Mousse aux fruits rouges et amandes
15 Min
Champignons farcis
13 Std. 15 Min
Tarte aux abricots et aux amandes
1 Std. 35 Min
Crème brûlée à la bergamote
3 Std. 40 Min
Crème fouettée
10 Min
Glace amarena
3 Std. 15 Min
Glace vanille aux myrtilles
12 Std. 30 Min
Pannacotta pamplemousse-coco
3 Std. 25 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 Min
Iles flottantes
1 Std.