Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 250 g de lait entier
- 750 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 9 jaunes d'œufs
- 150 g de crème de marrons
- 50 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Le russe
3u.
Cheesecake à la crème de marron
3h 30min
Charlotte aux poires à l'ancienne
7h 45 min
Verrines marron et chocolat
20min
Le vendômois
5h
Zuppa inglese
3h 20min
Mousses à la crème de marrons
20min
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15 min
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Polenta au gorgonzola
25 Min
Tarte à la praline
3h 20min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1 Std.