Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 branches de thym citron
- 80 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 964.8 kJ / 231.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau de semoule au citron
1h 20 min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20 min
Crème dessert
15min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Œufs au lait au citron
5h
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3u. 40min
Tartelettes au lait de coco
1h
Mousse de yaourt au citron
3h 20 min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Crème renversée au café
2h
Crème dessert à la vanille
1h 25 min
Crème au café
2h 30 min