Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pomme de terre, coupée en cubes
- 350 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 250 g d'eau
- 40 g de filet de merlan
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 692 kJ / 166 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu à petit prix - Ballotines de dinde, purée patates douces-carottes
1h 5 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Sole, topinambours et épices
55min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Colin, haricots verts et purée de petits pois à la menthe
50min
Purée de céleri
25min
Purée courgettes et veau au basilic
20min
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min