Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pomme de terre, coupée en cubes
- 350 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 250 g d'eau
- 40 g de filet de merlan
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 692 kJ / 166 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée panais potiron
45min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée aux trois racines
45min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée céleri-pomme
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Dinde et purée de patate douce aux marrons
40min
Purée de céleri
25min
Purée courgettes et veau au basilic
20min