Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de radis noir, coupé en morceaux
- 200 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 150 g de yaourt à la grecque
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 365.3 kJ / 87.3 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 408.5 mg
Alternatywne przepisy
Chou rouge aigre-doux
35min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Salade de chou blanc
10 min
Salade gourmande de céleri et carotte
40 Min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 min
Salade de chou blanc et chou rouge
15min
Céleri rémoulade
10 min
Salade de céleri aux poires et noisettes
15min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 min
Salade de betterave
15min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min
Tartinade de radis noir
5 Min