Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
lub 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
lub 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcjonalnie)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1271 kJ / 316 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 872 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mapo tofu
15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Dried Shrimp Sambal
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Yam Rice
45 Min