Urządzenia i Akcesoria
Buddha's Delight
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed8
-
sugar4 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)½ tsp
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices1 cm
-
Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)500 g
-
carrots cut in thin slices120 g
-
Chinese red dates pitted3
-
dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces10 g
-
tofu puffs cut in halves20
-
1 tbsp abalone sauceoyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
red fermented bean curd (nam yee) with gravy40 g
-
sweet peas50 g
-
100 g wet bean curd sheets (dau ken)dried bean curd sheet soaked to soften50 g
-
dried black moss (opcjonalnie) soaked to soften, drained1 pinch
-
mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
17 g
Kalorie
1271 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stir fried broccoli with carrot
15 min