Urządzenia i Akcesoria
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
282.5 kJ /
67.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Mock Fin Soup
35 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.