Urządzenia i Akcesoria
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
282.5 kJ /
67.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Homemade Soy Milk
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min