Urządzenia i Akcesoria
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
282.5 kJ /
67.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min