Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Pork Ribs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm), patted dry with kitchen towels500 g
-
light soy sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
cooking oil10 g
-
Morris pineapple flesh only, cut in cubes (2 cm)150 g
-
tomato ketchup70 g
-
sugar10 g
-
plum sauce homemade or store-bought10 g
-
oyster sauce10 g
-
fresh strawberries stems removed, cut in halves, to garnish3 - 4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
712 mg
Białko
27 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lemon Chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min