Urządzenia i Akcesoria
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcjonalnie) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642 mg
Białko
23 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min