Urządzenia i Akcesoria
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opcjonalnie) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642 mg
Białko
23 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised pork belly
55 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min