Urządzenia i Akcesoria
Salted Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)1
-
salt3 tbsp
-
sand ginger powder (cekur)½ tbsp
-
dang gui (Chinese angelica root)2 slices
-
chuan xiong (Sichuan lovage)2 - 3 slices
-
fresh ginger cut in thin slices30 g
-
spring onions cut in 5 cm length4 sprigs
-
shallots130 g
-
sesame oil20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1858 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min