Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Beef Balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
lean beef sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen500 g
-
cold water135 g
-
spring onion chopped10 g
-
fresh ginger10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in halves3 - 4
-
light soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
cornflour (starch)35 g
-
salt2 tsp
-
fish sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
water1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187 mg
Białko
3 g
Kalorie
123 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Egg Tarts
50 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min