Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Green Shakshuka
40 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Carrot top pesto
15 min
Basic nut butter
30 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Pears in orange syrup
45 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min