Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 λεπτ.
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2ωρ. 10 λεπτ.
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1ωρ.
No waste vegetable stock concentrate
25 λεπτ.
Eggs Benedict and corn muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
The best ricotta gnocchi
3ωρ. 45 λεπτ.
Spelt pastry
50 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 λεπτ.