Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min