Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican corn salad
25min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Thai Cucumber Salad
15min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Thai watermelon salad
50min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min