Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 (12 ocen)

Składniki

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 oranges, segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2320.5 kJ / 554.6 kcal
Białko
9.2 g
Węglowodany
37.8 g
Tłuszcz
45.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
12.9 g
Sód
258.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy