Urządzenia i Akcesoria
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.5 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
45.1 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min