Wersje kompatybilne
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 45.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 258.5 mg
Alternatywne przepisy
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30 min
Shakshuka
50min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min