Urządzenia i Akcesoria
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.5 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
45.1 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Chimichurri
5 min