Urządzenia i Akcesoria
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.5 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
45.1 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Kale mash
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Roasted fennel dip
35 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min