
Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
71.2 kcal /
297.8 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
10.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
56.4 mg