Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g
Składniki
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
3022 mg
Białko
63.9 g
Kalorie
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Tłuszcz
140.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
78.1 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Caesar salad dressing
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Lemon caper butter
10min
Apple frangipane tart
1h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Scallops with pea purée
25min