Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g
Składniki
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
3022 mg
Białko
63.9 g
Kalorie
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Tłuszcz
140.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
78.1 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise
15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Caesar salad dressing
10 min
Tuna dip
15 min
Baked artichoke dip
35 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Scallops with pea purée
25 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Béarnaise sauce
20 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min