Urządzenia i Akcesoria
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
Brak ocen
Seeded pastry
15 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Prawn Laksa
50 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Traditional minestrone
45 min