Urządzenia i Akcesoria
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Steamed Seafood Tower
40 min