Urządzenia i Akcesoria
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Kale mash
30 min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 godz.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min